Betaal informatie
 

Je kunt bij Goedkoopautowassen.nl op meerdere manieren je bestelling afrekenen.
Afhankelijk van de gewenste bezorg/afhaalmethode zijn er een aantal opties mogelijk.

DIRECT BETALEN MET IDEAL

Je kunt direct afrekenen met iDEAL. iDEAL is de standaard voor betalingen via internet in Nederland. Betalingen worden direct afgeschreven van je rekening zodat meestal dezelfde dag je aankoop naar je wordt verzonden. De betalingen zijn gegarandeerd.

Hoe werkt iDEAL?
iDEAL werkt snel en eenvoudig. In een paar stappen kun je de betaling uitvoeren.
Je kiest als betaalwijze voor iDEAL Vervolgens kies je je bank, je bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren en de betaling wordt dan direct verwerkt. Goedkoopautowassen.nl ontvangt binnen enkele seconden een ontvangstbevestiging van de betaling en kan de (order)administratie bijwerken.

De volgende banken ondersteunen iDEAL:

 • ABN AMRO
 • ASN Bank
 • Fortis Bank
 • Friesland Bank
 • ING Bank
 • Rabobank
 • SNS Bank
 • SNS Regiobank
 • Triodos Bank
ideal

VOORUITBETALINGEN BANK / GIRO

Vooruitbetalingen per bank of giro zijn goedkoper dan remboursbetalingen. Je betaalt bij vooruitbetalingen geen toeslag. Bij rembours is deze toeslag minimaal 12,50 Euro. Ook wanneer je bank een internationale betaling doet kun je gebruik maken van een vooruitbetaling.
Bij internationale betaling dien je altijd ons ordernummer + BIC/SWIFT + IBAN code te vermelden.
 

CREDIT-CARD BETALEN

Veilig betalen met je Visa of Mastercard credit-card.

CONTANT BETALEN

Je kunt contant betalen bij het afhalen van goederen in Helmond en bij het laten bezorgen van rembourspakketten met een totale waarde van maximaal 1500,00 Euro. Deze pakketten worden verzonden via DPD.

PAYPAL / CREDIT-CARD

Credit Card betalingen worden afgehandeld door Paypal. Een PayPal-rekening is gratis voor online betalen.

Je hoeft niet telkens financiële gegevens in te voeren. PayPal neemt je gegevens, zoals het verzendadres, automatisch over. Ook ontvang je na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in je mailbox.

Veilig
Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen.

 

BETALEN BIJ AFLEVERING (REMBOURSZENDING)

Wanneer je kiest voor verzenden onder rembours, kan je contant afrekenen bij de postbode. De toeslag van € 12,50 berekenen wij door. Pinnen bij aflevering is vooralsnog nog niet mogelijk.

 

PRIJZEN

De vermelde prijzen op onze website zijn in Euro's en inclusief BTW. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten

Aanbiedingen / prijsopgaven van goedkoopautowassen.nl zijn niet bindend en gelden slechts als uitnodiging tot het plaatsen van een order. goedkoopautowassen.nl behoudt zich het recht voor haar prijzen en tarieven te wijzigen.

Onze advertenties en productinformaties zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en alle afbeeldingen zijn van de laatste update. Toch sluipen er soms fouten in. Ook worden de vorm en enkele details van de producten soms gewijzigd. goedkoopautowassen.nl kan echter geen enkele claim aanvaarden voor welke fout dan ook (gewijzigde vorm, samenstelling, kleur, afbeelding en/of prijs).

KLACHTEN

goedkoopautowassen.nl doet haar uiterste best om elke bestelling snel en nauwkeurig uit te voeren. Ondanks onze inzet kan het voorkomen dat je toch niet tevreden bent over de afhandeling van jouw bestelling. Graag vernemen wij dit zo snel mogelijk van je per email, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren. Uiteraard mag dit ook per post of telefonisch. Zie hiervoor onze contactpagina met daarop de contactgegevens van goedkoopautowassen.nl

Na ontvangst van je klacht ontvang je een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht er meer tijd nodig zijn, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kan je ook altijd contact opnemen met de geschillencommissie van de Stichting Webshop Keurmerk waar goedkoopautowassen bij is aangesloten.

Mocht een bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid het geschil voor te leggen aan de geschillencommissie. 

ANNULEREN

Natuurlijk kan het voorkomen dat een bestelling langer op zich laat wachten dan gewenst is. Bij goedkoopautowassen.nl heb je daarom altijd de mogelijkheid om bestellingen te annuleren. goedkoopautowassen.nl rekent geen kosten voor het annuleren van de bestelling. 

HOE TE ANNULEREN? 

De snelste en eenvoudigste manier om jouw bestelling ongedaan te maken, is door een e-mail te sturen aan ons algemene e-mailadres info@goedkoopautowassen.nl In je email vermeld je de naam waarop de bestelling is geplaatst, de producten en het ordernummer. Tevens vernemen wij graag de reden van het annuleren. Je zal vervolgens binnen één werkdag een bevestiging van jouw annulering ontvangen en de betaling zal binnen 14 dagen zijn teruggestort op uw rekening.

Als je de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag dat op de factuur vermeldt staat binnen 14 dagen door goedkoopautowassen.nl terug betaald op het rekeningnummer die je zelf aan ons moet doorgeven. Als je een product retourneert dien je de factuur, die je bij je bestelling hebt ontvangen, ook mee te zenden.

RETOURNEREN

Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen.

Indien je een product retour wil zenden dien je contact op te nemen met de klantenservice: 06-31799687 of via het contactformulier. Hier zal de manier van retourneren worden aangegeven. De kosten van verzending zijn voor je eigen rekening. Vervolgens zullen de kosten van uw bestelling binnen 14 dagen zijn terug gestort op uw rekening.

HOE RETOURNEER JE JOUW AANKOOP:

 • Je stuurt je aankoop zelf retour via een postkantoor. . De kosten hangen af van de grootte van het product en of je de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. goedkoopautowassen.nl is niet verantwoordelijk voor de verzending.


Belangrijk! Bij het retour sturen heb je als verzender bepaalde regels waaraan je je moet houden. Zo moet het pakket goed verpakt zijn in een omdoos en dien je een bewijs te bewaren dat de goederen verzonden zijn. Tevens moet je rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via b.v. TNT of Postnl. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van PostNL. Bij het versturen moet je altijd het bewijs van verzending bewaren: tracking bewijs PostNL is geen bewijs van verzending!

Ons retour adres is:
goedkoopautowassen.nl
Duizeldonksestraat 1c
5705CA Helmond (NL)

AFKOELINGSPERIODE / WET KOPEN OP AFSTAND / HERROEPINGSRECHT

Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien.

DEZE UITBREIDINGEN ZIJN IN DE WET KOPEN OP AFSTAND OPGENOMEN:

 • Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen. goedkoopautowassen.nl houdt zich het recht voor om voor het retourneren van een product in het kader van Wet Kopen op Afstand administratiekosten te berekenen. De eis is wel, dat het product ongebruikt is, dat het geen schade heeft, en in een omdoos wordt geretourneerd. Wordt aan deze eisen niet voldaan, houdt  Goedkoopautowassen.nl het recht voor om hiervoor kosten in rekening te brengen, of het product te weigeren. 
 

FOUTIEVE LEVERINGEN EN BESCHADIGINGEN

Controleer direct na ontvangst je bestelling op transportschade en manco's (ontbreken van artikelen of een verkeerd geleverd artikel). Ontbreekt er iets of is er schade aan het product, dan moet je dit zo snel mogelijk na ontvangst aan ons melden. 

 

WAT TE DOEN ALS JOUW PRODUCT BIJ LEVERING SCHADE HEEFT?

In eerste instantie volstaan vier foto's van de beschadigde goederen en originele verpakking.

 • De gehele omvang / buitenkant van het pakket waarbij het pakketlabel zichtbaar is
 • Een geopend pakket waarbij de inhoud en de binnenverpakking IN het pakket duidelijk zichtbaar zijn.
 • De gehele omvang van het artikel.
 • Detail foto / Close up van de concrete schade aan het artikel.

Je kan de foto's sturen naar info@goedkoopautowassen.nl o.v.v het ordernummer (Bewaar s.v.p. de eventuele beschadigde originele verpakking, omdoos, binnenverpakking en inhoud totdat wij in de gelegenheid zijn gesteld je e-mail te beoordelen en je op de hoogte te stellen van onze bevindingen.)

Privacybeleid Goedkoopautowassen.nl
Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op [datum].

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van [Bedrijfsnaam]. U dient zich ervan bewust te zijn dat [Bedrijfsnaam] niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

[Bedrijfsnaam] respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van [Bedrijfsnaam] of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van [Bedrijfsnaam] of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van [Bedrijfsnaam] of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Goedkoopautowassen.nl
Duizeldonksestraat 1c
0631799687
info@goedkoopautowassen.nl| Meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Cox Car Detailing Shop & Webshop

Duizeldonksestraat 1C
5705 CA Helmond
T: 0631799687
E: info@goedkoopautowassen.nl