Meguiars scratch x 2.0
Reviews | Review toevoegen

Meguiar's® introduceert dé formule om snel krassen te verwijderen. Zorg dat u ScratchX 2.0 altijd bij de hand hebt voor een snelle verwijdering van lakproblemen wanneer deze zich voordoen. De...

Artikelnummer

G10307EU 

Verzendkosten

€ 3,95 

levertijd

1 - 2 werkdagen

EAN

0070382800161  

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| MeerMeguiar's® introduceert dé formule om snel krassen te verwijderen. Zorg dat u ScratchX 2.0 altijd bij de hand hebt voor een snelle verwijdering van lakproblemen wanneer deze zich voordoen. De formule met unieke diminishing abrasive⢠technology is veiliger dan de meeste formules en maakt niet meer krasjes dan tevoren. Ook 'bedekt' het geen krassen zoals de meeste traditionele producten doen, ScratchX 2.0 zorgt ervoor dat als krassen weg zijn, ze weg blijven! Deze nieuwe formule kan handmatig aangebracht worden of met een Dual Action Machine.

- Veilig voor gebruik op blanke lak- snel krasjes en andere lichte beschadigingen in de lak verwijderen

 

Meguiars Het bedrijf Meguiars is een Amerikaans familiebedrijf dat momenteel wordt gerund door Barry Meguiar en produceert meer dan 300 verschillen cleaners, polijstmiddelen, waxen, conditioners, en beschermers. Wat in 1901 begon als een eenvoudig meubelpolijstlaboratorium en -fabriek in de garage van oprichter Frank Meguiar Jr. is nu begonnen aan zijn vierde generatie van Meguiar famillieleden. Meguiars belooft dat alle producten absoluut hoogwaardig en van topkwaliteit zijn. Meguiars is ontzettend geliefd bij autoliefhebbers en het bedrijf behoort nu tot de internationale marktleiders in dit segment.

Voor de échte liefhebbers! Tijdens het 50e lustrum van het vorig jaar gehouden prestigieuze Pebble Beach Concours d'Elegance, de meest bekende autoshow ter wereld, gebruikten 21 van de 25 Best of Class winnaars Meguiars producten om hun perfecte afwerking te bereiken.

Fabricage Terwijl Meguiars hoofdkantoor in Irvine (Californie) staat, produceert zij haar producten in haar 23,000 m2 state of the art fabriek in Nashville (Tennessee). Alle productie vindt plaats onder het inspecterende oog van voorzitter Mike Meguiar, en zijn broer Frank â“ de zonen van tweede generatie Kenneth Meguiar.

">

Review toevoegen

Wij als Cox Car Detailing zijn u dankbaar voor uw review,
Mocht u verder nog vragen hebben of op-aanmerkingen dan horen wij graag van u.
Met vriendelijke groet,
Danny Cox 

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Alle bundels met dit artikel:

10% Korting

Op de accessoires

€ 27,45

€ 26,50

Bestellen

10% Korting

Op de accessoires

€ 25,45

€ 24,70

Bestellen

Relevante producten

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Cox Car Detailing Shop & Webshop

Duizeldonksestraat 1C
5705 CA Helmond
T: 0631799687
E: info@goedkoopautowassen.nl